Diensten

U kunt ons voor vrijwel ieder software-gerelateerd project inzetten. Onze focus ligt op onderstaande diensten, maar uiteraard kunt u voor andere zaken altijd contact met ons opnemen.

Onze kracht ligt in ontwikkeling met de programmeertaal Scheme, maar we hebben ook uitgebreide ervaring met JavaScript, C, Ruby, Python en PHP. Bovendien kent PostgreSQL weinig geheimen meer voor ons dankzij jaren ervaring met het bouwen van database-gestuurde applicaties.

Maatwerk-softwareontwikkeling

Onze expertise ligt in het bouwen van complexe, database-gestuurde systemen die grote hoeveelheden data te verwerken krijgen. Het maken van grafieken en andere visualisaties valt daar uiteraard ook onder, zodat u meer inzicht in uw data krijgt.

Het ontwikkelen van software-bibliotheken en ontwikkelgereedschap voor algemeen gebruik is een van onze speerpunten. Wij breken graag ons hoofd over het op een elegante manier vereenvoudigen van complexe onderliggende systemen, zodat uw programmeur zich kan concentreren op dat wat er ├ęcht belangrijk is: uw applicatie. Documentatie in het Engels (of naar wens in het Nederlands) valt hier vanzelfsprekend ook onder.

Technische documentatie

Over documentatie gesproken, als u een technisch onderwerp aan een groter publiek wenst uit te leggen kunt u deze taak met een gerust hart bij ons neerleggen. We onderhouden een veelbezocht technisch blog genaamd "More magic" waar ingewikkelde onderwerpen worden gedestilleerd tot de essentie en op een begrijpelijke manier uitgelegd, vaak ondersteund met heldere diagrammen en code-voorbeelden.

Om zo veel mogelijk mensen te bereiken is Engels een verstandige keuze, maar we schrijven ook met plezier in het Nederlands. Hierbij vermijden we het onnodig gebruik van Engels jargon.

Probleemoplossing

Als u of uw programmeurs zich vastbijten op een bijzonder hardnekkige bug kan het prettig zijn om een frisse, onafhankelijke blik op de software te laten werpen. Debuggen is niet de favoriete bezigheid van iedereen, maar wij vinden het uitzoeken van lastige problemen een prettige uitdaging. Ook analyseren we met plezier performance-problemen in uw applicatie.

Consultancy

Uiteraard kunt u ook op een andere manier onze kennis aanwenden. Wilt u bijvoorbeeld een second opinion voordat u een software-ontwikkeltraject ingaat, of wilt u graag ondersteuning bij het ori├źnteren op beschikbare softwarepakketten, dan kunt u bij ons terecht. Ook voor een onafhankelijke beveiligingscheck van uw bestaande applicatie kunt u bij ons terecht.